Om Oss


jocke
Eastcoastfishing.se drivs av dessa 2 herrar, Jocke "Svinto" Johansson & Andry Selander. Dessa 2 tillsammans har en bred kunskap, allt ifrån från mete till kustfiske efter havsöring.

 

Vi är inte störst, men vi brinner för det vi gör.

 

Vi vet att vi inte är störst på marknaden, men det vi vet är att vi brinner verkligen för det vi gör. Vi brinner för service och för det svenska fisket i våra sjöar och hav. Vi på EastCoastFishing.se säljer sportfiskeutrustning och tillbehör så att du kan lyckas med ditt fiske. Vi saluför kvalitetsprodukter på nätet och i butiken i Påskallavik. Hos oss hittar du allt från spönlinor, tafsmatriallekandekrokjiggarcrankbaits osv.

Vi är långt ifrån kompletta men med tiden kommer vi att växa och utöka vårat sortiment och skulle det vara som så att vi inte har det du söker så prata gärna med oss, vi kan oftast beställa det mesta ifrån dem mest välkända märkena på marknaden.

 

Vi är idag återförsäljare för bland annat ABU, CWC, Berkley, FOX, FOX Rage, NASH, Bite of Bleak, Westin, Salmo, FKP-gear, Kanalgratis.se, Savage Gear, Prologic, Scierra, DAM,Imax, Eigger, Effzett, E-thrust, MAD, Ron Thompson, Mepps, Berkley, Darts, Wiggler för att nämna några exempel, men vi jobbar för fullt med att utöka sortimentet. Vi inriktar oss först och främst mot predatorfisket men även mot havsöringsfisket. Vi kommer även att försöka få in handgjorda beten av alla dessa fantastiska svenska betesbyggare som finns här i landet. Sen kommer vi så småningom att ta in mer och mer produkter för det svenska metet.

 

Har du några förslag på vad vi ska ta in i vårat sortiment eller vad saknar du i vårat sortiment så är du välkommen att kontakta oss via info@eastcoastfishing.se

 

Du är varmt välkommen att handla hos oss på nätet eller kom in till oss i vår lilla butik på 45kvm på Kustvägen 52 i Påskallavik.

 

Vi försöker att hålla marknadsmässiga priser online och till vår hjälp har vi Klarnas betaltjänst som är en Trygg och Enkel lösning på nätet och som följer alla regler för online-betalningari Sverige och EU. Våra leveranstider är 1-4 vardagar och du har 30 dagars öppet köp, samt vi följer distans- och hemförsäljningslagen från konsumentverket.se

 

Vi vill önska alla välkommna till oss och har du några frågor så tveka aldrig att höra av dig till oss!

Kontakta oss:

EastCoastFishing AB

Org.nr: 559310-7385

Momsregistreringsnummer: SE559310738501

Tel: 070-35 65 459

Mail: info@eastcoastfishing.se

Adress: Emmekalvsvägen 83, 572 74 Påskallavik

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen